Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Filter efter

oplev mad og drikke

En Smag af Vestkysten

På opdagelse i ægte madglæde.

Ferie er for de fleste lig med god mad, og uanset om du forbinder det med tid til hygge i fælleskøkkenet med lyksaligheder a la spaghetti og ketchup ad libitum, eller foretrækker at overlade komfur og servering til andre, der f.eks. har sikret at borddækningen står snorlige, er ferie på Lindvig synonym med muligheder for begge dele og det midt imellem!

Kan du ikke vente med at lade dig og dine smagsløg forkæle, kommer her nogle gode bud på, hvor en aften med fantastisk mad og service med fordel kan tilbringes. Kommer du i højsæsonen skal der oftest bestilles bord, og på flere af stederne gerne i god tid. Skal du have helt up to date oplysninger derom, anbefaler vi, at du kigger på de respektive hjemmesider, eller simpelthen ringer op og siger ”Go daw”.

Henne Kirkeby kro, der ligger få kilometer fra Vesterhavets brusende bølger og små 10 km fra vores hoveddør, har for længst fanget Michelin-folkenes opmærksomhed. Siden februar 2017 har den haft hele to stjerner i Michelin Guiden, hvilket absolut gør Henne Kirkeby Kro et besøg værd. Kroens historie går tilbage til 1790, hvor den oprindeligt blev opført ud til hovedvejen mellem de populære badesteder ved Vesterhavet og Varde, og i 1981 overtog kokken Hans Beck Thomsen kroen. Dermed blev han tredje generation af familien, som stod i spidsen for stedet. Siden har den forvandlet sig til en gourmetrestaurant, hvor kvalitet blev en central del af konceptet sammen med forsyninger fra egen 4000m2 køkkenhave og samarbejde med lokale producenter.

Nymindegab Kro 3 km mod nord ad rute 181 ligger lige der, hvor den storslåede udsigt over det grønne klitlandskab smelter sammen med kig til Ringkøbing Fjord og den lille kutter V6 ved Esehusene fra 1800-tallet. Udsigten fra både terrasse og restaurant er enestående, og kan nydes i fulde drag, mens du fordyber dig i deres 3- eller 5-retters menu eller en sofistikeret A la Carte ret, hvor der med kroens egne ord, varmes op med et par “hapsere”. Skal maden akkompagneres af vin, er du kommet til det rette sted, da Nymindegab Kro har så meget vin, at de ligefrem sælger ud af det, i deres nye butik på modsatte side af vejen. Inde i restauranten kan der vælges fra Vestkystens største vinkort, der tæller flasker fra mindst 9 forskellige lande.

Henne Kro, også kendt som Stationskroen 13 km fra vores p-plads, går tilbage til 1903, hvor Henne blev officiel stationsby. Kroen har selvsagt dannet ramme om generationsvis af festlige arrangementer, og siden 1983 er den blevet drevet af det samme værtspar, der byder indenfor til både frokost og aften. Klassikere som både fiske- og frokostplatter, pariserbøf og stegte fiskefileter får følgeskab af mange andre retter, så der er bestemt noget for enhver smag, og sammenlignet med de tidligere nævnte steder i et noget mere moderat prisleje.

Bjælkestuen inde i Nørre Nebel har forrygende travlt specielt i sommermånederne, da der både serveres i de gamle panelklædte lokaler og laves Take Away. Menukortet, der kan findes på deres Facebookside, byder på alt fra ristede hotdogs med fritter over diverse schnitzler til et bredt udvalg af burgere og stjerneskud, så går du sulten derfra, er der kun ét at gøre, nemlig at køre direkte hjem til os på Lindvig.

Her på matriklen råder du nemlig over hele 2 køkkener. Det lille køkken nede tæt ved dit værelse eller det store i hovedbygningen, hvor dine egne nylavede mesterværker kan nydes i vores meget hyggelige lyse spisesal, der stadig emmer af højskolehygge fra en svunden tid. Begge køkkener er udstyret med service, ovn, mikroovn og div. potter og pander, så det er bare med at gå i gang. Eventuelt overskydende mad kan opbevares på både køl og frys, der lige som alle de andre faciliteter er til fri disposition. Der er med andre ord rigeligt med muligheder for at få stillet sulten.

Info om

Henne Kirkeby Kro

Telefon:+45 75 25 54 00

Adresse:Strandvejen 234, 6854 Henne

Besøg hjemmeside

Vi anbefaler

at besøge disse steder

PÅ CYKEL

Nyd naturen

Udforsk de utalige muligheder for at opleve den utæmmede Vestjyske natur på cykel. Lindvig er direkte forbundet med Danmarks måske smukkeste cykelsti, cykelrute nr. 1.

Læs Mere

Oplev naturen fra

hesteryg

Omend du er en erfaren rytter eller nybegynder, så er der et bredt udvalg af forskellige rideoplevelser for alle i den storslåede og afvekslende natur ved Vesterhavet.

Læs Mere

Vestkysten er

RIG PÅ KULTUR

Vestkysten har noget at byde på for enhver, fra kulinariske oplevelser i Verdensklasse til nogle af Danmarks bedste museer og forlystelser.

Læs Mere

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955