Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Skønne stunder året rundt hos

Lindvig adventure minigolf

18 hullers lækkert kuperet adventure minigolfbane midt i den vestjyske natur mellem Henne Strand og Hvide Sande.

Dejligt kunstgræs, smukke stensætninger og sjove, flotte baner sikrer udfordringer for folk i alle aldre.

Hos Lindvig Minigolf er der god plads til alle! Reglerne er forklaret på et skilt ved første bane, og ved samtlige baner der vist både en børne-og voksenrute for boldens vej til hullet. Modsat minigolf, må man i adventuregolf gå på banerne, da det ellers kræver rekordlange ben at gennemføre. Hunde er velkommen, men skal dog blive på stierne.

Køller, bolde og scorekort udleveres/hentes efter betaling ved vores fine blå kiosk. Større selskaber (+6 gæster) anbefales på travle dage at dele sig op i hold, da det ellers let kan give kø. Prisen giver ret til et gennemspil pr. person.

Efter endt spil, er det afhængig af sæson, muligt at nyde lidt koldt eller varmt fra vores kiosk ved borde-og bænkesættene. Medbragt mad og drikke må altid gerne nydes på området. Tak fordi I hjælper os med at holde det pænt og rent.

Udendørsskak, boule, hoppepude, boldbane og andre aktiviteter ved banerne kan frit benyttes af betalende gæster. Der er naturligvis også toiletfaciliteter.

Priser
Voksen: Dkk 75,-
Barn t.o.m. 12 år Dkk 50,-

Åbningstider
Pay & Play
10.00-18.00

Vigtig info: Efter hård og længerevarende regn er der risiko for at banerne er oversvømmede og at det ikke er muligt at spille, ring gerne på +45 40325283 for at tjekke før i kører forgæves.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:

(+45) 40 32 52 83

Lindvig Adventure Minigolf

Sjov og oplevelser for hele familien!

Jyllands største adventure minigoldbane

Flagene i hullerne vejrer i vinden, græsset er grønt uanset årstid og de kuperede baner venter kun på dig og vennerne.

Vandet fører bolden ned mod første hul, og spillet er for alvor i gang. Kunstgræsset på de 18 baner er tydeligt markeret med numre, og mens møllens vinger roterer i roligt ferietempo, bevæger du dig rundt mellem de indbydende baner via velplejede flisebelagte stier.

Max. antal slag for at gennemføre banen er 126. Hvor mange skal du mon bruge?

Night or day?

Pay & play

Mulighed for at spille 24 timer i døgnet. Husk blot passende kontantbeløb, mobilepay eller kreditkort.

Efter ønske fra mange gæster, er det nu muligt at spille uanset tidspunkt. Det kræver blot, at der er naturligt lys nok, og at I har enten kontanter eller Mobilepay. Betaling og generel vejledning findes ved den blå kiosk.

Vi har meget at byde på ved

Lindvig

På cykel

Nymindegab

Udforsk de utalige muligheder for at opleve den utæmmede Vestjyske natur på cykel. Lindvig er direkte forbundet med Danmarks måske smukkeste cykelsti, cykelrute nr. 1.

Læs Mere

Oplev naturen fra

hesteryg

Omend du er en erfaren rytter eller nybegynder, så har vi et bredt udvalg af forskellige rideoplevelser til alle niveauer. Naturen ved Vesterhavet er storslået og terrænet er yderst afvekslende.

Læs Mere

Vestkysten er

rig på Kultur

Vestkysten har noget at byde på for enhver, fra kulinariske oplevelser i Verdensklasse til nogle af Danmarks bedste museer og forlystelser.

Læs Mere

Her finder du os

Lindvig
Vesterhavsvej 150, Lønne
6830 Nørre Nebel
Denmark

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955