Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Et godt sted at samle hele familien

Lindvig

Slap af på det nyrenoverede, flotte vandrehjem, der er inspireret af skandinavisk design og naturen omkring os. Overnat i hyggelige omgivelser og nyd den lækre indretning i den nye morgenmadscafe eller i de smukke fællesområder og festlokaler.

På Lindvig

får du altid

Faciliterer på Lindvig

Moderne og gode

Faciliteter

To fælleskøkkener, vaskerum, billiardstue, grillplads, smukke naturhaver og meget mere.

Læs Mere
Lyngvig fyr oplevelser på Lindvig Ferie

Masser af oplevelser

lige ved døren

Vestkysten tilbyder et væld af natur- og kulturoplevelser, mange af dem er at finde kun få minutter fra Lindvig.

Læs Mere
Værter på Lindvig Ferie, Petra og Morten

Vestjysk

gæstfrihed

Med mere end 15 års erfaring i den internationale hotel- og turismebranche står Petra og Morten klar til at byde dig hjerteligt velkommen på Lindvig.

Læs Mere

Mellem land & hav

Midt i naturen

I hjertet af Vestjylland er der storslåede oplevelser for alle og enhver, med Naturpark Vesterhavets 225km2 ved vores fordør er rigeligt med muligheder for alle.

Gå for eksempel på opdagelse i havørnens rige ved Naturpark Filsø, udforsk de smukke lyngheder på hesteryg eller gå tilbage i tiden og mærk historiens vingesus i de enorme bunkere efterladt langs Vestkysten fra anden verdenskrig.

Læs Mere

Fra højskole til

luksus vandrehjem

Lindvigs historie er en spraglende fortælling om Vestjysk gåpåmod, om en centralskole imellem to gamle landsbyer og selvfølgelig om Charlotte og Poul Erik Søe, der drev den yderst populære Lønne Højskole på adressen fra 1985 til 2008.

I 2008 startede således et nyt kapitel i fortællingen om Lindvig, da en driftig lokal iværksætter så sit snit til at etablere et luksus vandrehjem, med en central beliggenhed i et af Danmarks smukkeste naturområder.

1957
Lønne Skole Lindvig Ferie

Lønne Centralskole bliver bygget

Arkitekten Jacob Kjær tegnede Lønne Skole, som blev bygget i 1957.

Skolen var en afløsning for skolerne i Vesterlund og Lønnestak. Efter flere møder og diskutioner blev beliggenheden nøje udvalgt og udmålt, så skolens placering blev præcis midtvejs mellem de to nedlagte skoler.

1985
Poul Erik Søe åbner Lønne Højskole

Lønne Højskole åbner

Lønne Højskole blev oprettet i 1985 da Charlotte og Poul Erik Søe købte den nedlagte kommuneskole.

Paret drev højskolen i perioden 1985-2007 med stor success. Utallige højskoleelever har gode minder forbundet med denne tid og ikke mindst med Charlotte og Poul Erik, som tilbød ægte Vestjysk gæstfrihed igennem deres imponerende livsværk, Lønne Højskole.

2008
Morgenmadscafe på Lindvig

Lønne Højskole lukker, Lindvig åbner

Poul Erik Søe, ildsjælen bag Lønne Højskole gik bort i 2008, derefter boede Charlotte Søe i de tomme bygninger i en kort periode

Indenfor kort tid valgte hun dog at sælge stedet til en visonær lokal iværksætter der så muligheden for at benytte de smukke bygninger til ferieophold og kulturelle arrangementer. Det første frø i vandrehjemmets historie blev sået.

2012
Købmand Hansen ejer af Lindvig Ferie

Købmand Hansen træder ind

Købmand Hansen, Vestkystens måske mest erfarne turismeaktør, ser store muligheder i Lindvig

Der bliver investeret i en gennemgående renoveringer af hovedbygninger og værelser, desuden bliver en top-moderne minigolfbane og legeplads anlagt på skolens gamle boldplads.

2020
Morten og Petra overtager driften af Lindvig

Petra & Morten overtager driften af Lindvig

Med mere end 15 års erfaring fra hotel- og turismebranchen overtog Petra og Morten driften af Lindvig i starten af 2020.

Som deres første projekt har de renoveret alle værelser og hytter, samt installeret helt nye senge i hotel kvalitet i hele huset. Ægteparet har på samme vis som deres erfarne samarbejdspartner, Købmand Hansen, en stor personlig interesse for naturoplevelser og for bæredygtighed i turisme, hvilket utvivlsomt vil præge vandrehjemmets udvikling fremadrettet.

Lindvig i dag

Et nyrenoveret vandrehjem med personligt værtskab og bæredygtighed i sinde

Med 27 flotte værelser og hytter tilbyder vi ferie- og gruppeophold, samt et væld af forskellige kulturelle arrangmenter. Lindvigs beliggenhed imellem fjord, hav og skov gør det oplagt at tage cyklen eller vandrestøvlerne med, for at opleve den Vestjyske natur på egen hånd eller sammen med vandrehjemmets tilknyttede naturvejleder.

Lindvig er netop det rigtige sted i Vestjylland,hvis bilklubben skal samles til en festlig weekendtur eller når mærkedage skal fejres i hygggelige og uformelle rammer. I forår og efterår samles naturenthusiaster hos os for at bevidne kronhjortenes parringsritualer, brushanens dans og havørnens majestætiske vingeslag.

Se vores

Ophold & Priser

Den friske vestenvind og vores gode senge garanterer en god nattesøvn.

Er du på udkig efter en billig overnatning i Vestjylland så klik nedenfor, husk at du altid er garanteret den bedste pris når du booker direkte hos os!

Lindvig er yderst velegnet for gruppeophold, kontakt os gerne for et tilbud på vores populære ”lej et vandrehjem” koncept.

Læs Mere Book Her

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955