Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Nyd vores dejlige

Faciliteter

Med et væld af lækre moderne faciliteter kan vi sætte den perfekte ramme for din ferie ved Vesterhavet. Skal familien samles, eller cykelklubben på tur? Vi har stedet, hvis du har anledningen.

Fælleskøkkener
Vi råder over to fælleskøkkener, “det lille” og “det store”. Køkkenerne er fuldt udstyret med alt hvad i skal bruge, fra brødrister til industriopvasker. Det lille køkken er at finde tæt på værelserne og er indrettet som et almindeligt sommerhuskøkken. Det store køkken er beliggende ved siden af vores selskabslokaler og har en ekstra stor ovn samt industriopvasker, dette køkken er perfekt til dig der ønsker at lave din egen mad til jeres gruppeophold. Hvert køkken har to rummelige køleskabe som deles af vores gæster.

Have og grillfaciliteter
I vores store parklignende naturhave finder i både hængekøjer, loungemøbler og parkbænke. Vi råder over flere små Weber Q1200 gasgriller som må bruges frit af vores gæster, gassen er inkluderet i overnatningsprisen. Desuden har vi stor en “tøndegrill” i rustfri stål, denne grill er perfekt til store grupper og bruger kul. Kul og optændingsblokke skal medbringes.

Morgenmadscafé
På Lindvig serverer vi dagligt en skøn morgenbuffet. Buffeten består af rugbrød, to slags morgenboller, kanelsnegle, blødkogte økologiske frilands æg, yogurt, muesli, friske frugter samt et bredt udvalg af gode af oste og pålæg. Drikkevarer er inkluderet i prisen: Kaffe, te, juice, mælk og varm kakao. Hvis du har en allergi så giv os venligst besked i god tid, så vi kan købe ind til dig.

Cykelopbevaring
Med direkte adgang til Vestkystruten har Lindvig en perfekt beliggenhed til din cykelferie. Vores rummelige cykelopbevaring giver jer et tørt og sikkert sted at stille cyklerne mens i bor hos os. Cykelskuret er låsbart og udstyret med ladepunkter til el-cykler, værktøj m.m.

18 hullers minigolfbane
På vores fantastiske Minigolfbane (ca. 100m fra værelserne) kan i dyste om hvem der skal tage opvasken. Her spilles der “Adventure Golf”, hvilket betyder at de ekstra store baner er udført i kunstgræs omgivet af flotte stensætninger, springvand og en parklignende have. Her finder i også bålpladsen, rutschebanen, gyngerne, hoppepuden, trampolinen og fodboldbanen.

Vaskerum
I forbindelse med det lille fælleskøkken finder i et vaskerum med en spritny vaskemaskine og tørretumbler. Der opkræves et symbolsk beløb for brug af disse, sæben er inkluderet i prisen.

Selskabslokaler
Skal mountainbikeklubben eller familien samles? Vores fire nyrenoverede selskabslokaler gør det muligt for jer at nyde hinandens samvær i smukke rammer.

Blomsterværelset: Højt til loftet, blomstrede tapeter, høje paneler og varm belysning gør dette lokale til en favorit når fødselsdagen eller sølvbrylluppet skal fejres. 30-50 gæster.

Caféen: De blåstribede tapeter, høje hvidmalede paneler og masser af dagslys leder tankerne hen på de traditionelle badehoteller. Dette lokale er oplagt til mindre forsamlinger med 15-40 gæster.

Skolestuen: Ovenlysvinduerne, det gamle klaver og de lange lette gardiner giver dette festlokale et lyst og afslappet præg. I direkte forbindelse med dette lokale finder i det store fælleskøkken. Skolestuen er perfekt til jer der ønsker at stå for jeres egen madlavning. 25-35 gæster.

Salen: Med 125m2 er salen vores største selskabslokale, dette lokale er tænkt til de store fester, møder og meget mere. Når lyset strømmer ind af de store vinduer på de rustikke træpaneler og på gavlvæggen i “New Yorker” look er det tydeligt hvorfor salen også er rigtig god til koncerter og foredrag. 50-75 gæster.

Grillplads
På Lindvig elsker vi vores dejlige have og det håber vi også at du vil gøre. Derfor har vi flere steder i haven sat grilludstyr op, så du kan nyde det lange sommeraftener sammen med dine rejsekammerater. Gas bliver stillet til rådighed, det er selvfølgelig inkluderet i overnatningsprisen.

Tv-Stue med poolbord
I hovedbygningen finder du en skøn fællestue med fjernsyn, poolbord, klaver og masser af brætspil. Fællesstuen står åben døgnet rundt og i selvbetjeningsbaren finder du altid en kold sodavand, øl eller vin til at slukke tørsten. I højsæsonen sælger vi også lidt til grillen i form af pølser, spareribs, kartoffelsalat, pasta, pastasauce samt søde sager.

Oversigt

Værelser & Lokaler
✔22 Dobbeltværelser
✔4 hytter
✔1 Tripleværelse
✔4 Selskabslokaler

Andre faciliteter
✔Morgenmadscafé
✔Fælleskøkkener
✔Grillplads
✔Hængekøjer og parkbænke
✔Stor naturhave
✔Tv-Stue med poolbord
✔18 hullers minigolfbane
✔Hoppepude
✔Trampolin
✔Legeplads

(+45) 40 32 52 83

Se vores

Ophold & Priser

Den friske vestenvind og vores gode senge garanterer en god nattesøvn.

Er du på udkig efter en billig overnatning i Vestjylland så klik nedenfor, husk at du altid er garanteret den bedste pris når du booker direkte hos os!

Lindvig er yderst velegnet for gruppeophold, kontakt os gerne for et tilbud på vores populære ”lej et vandrehjem” koncept.

Læs Mere Book Her

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955