Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Filter efter

oplev den smukke natur

På cykel

En cykeltur rundt i vores skønne område, er en perfekt måde at nyde og opleve naturen med alle sanser uanset årstid.

Når du er gæst på Lindvig Ferie, ligger alle muligheder for en god og helt unik cykeloplevelse bogstavelig talt lige uden for døren.

Uanset om du ankommer på to hjul med fuld oppakning, har cyklerne spændt bag på bilen sammen med to kanoer og din bedste ven praktisk placeret i bilen, eller bare ønsker at hoppe i en lejet saddel, skal du blot over vores rummelige parkeringsplads og 200 meter ned ad en stille vej. Der rammer du den meget velskiltede Nationalcykelrute 1, der strækker sig fra Rudbøl ved grænsen i syd og op til Skagen i nord.

For enden af føromtalte vej møder du et T-kryds. Drejer du til venstre, kan du følge Rute 1 ud til ultrapopulære Henne Strand, Vejers eller cykle helt til Blåvand, der alle summer af ferieliv, når det er allerbedst. Turen går ad både grusstier og asfaltveje, og køres lidt væk fra ruten, kan man f.eks. opleve fantastiske Blåbjerg Plantage eller lokalområdets stolthed; Filsø, der med sin arkitektonisk flotte ellipsebro er en sand lækkerbisken for specielt fugle- og natur-entusiaster året rundt.

Køres i stedet til højre, er der 28 km til feriebyen Hvide Sande, hvor de tre enorme vindmøller kan bruges som pejlemærke. Strækningen følger primært snoede grusstier, der passerer sommerhusområder og hedelandskaber, hele tiden med de store skiftevis blødt toppede og mere skarpskårne grønne klitter som bagtæppe. Det er i sandhed et enestående syn og en helt fantastisk oplevelse!

Er benene godt trætte til hjemturen trods indtag af f.eks. friskfangede stjerneskudsfisk og hjemmelavet softice med imponerende fedtprocent på den gode måde, kan ca. 15 km af strækningen også tilbagelægges på den asfaltbelagte cykelsti langs hovedvej 181. Formår du at holde tungen lige i munden, og ikke har noget imod at dele plads med den ofte tætte firhjulede ferietrafik, kan du også tage hele strækningen på indersiden af den hvide vejstribe.

Drømmer du om at cykle hele fjorden rundt, kan du med fordel følge Rute 760, der er ca. 100 km lang og blandt andet byder på to små selvhåndtrukne-trækfærger ved Skjern Enge. På vejen passeres også bl.a. Ringkøbing og Søndervig, begge perfekte steder at gå på opdagelse eller bare hvile benene. Tænker du i stedet, at en dagstur på ca. 45 km er en mere passende længde, er Panoramarute 407 ud forbi bl.a. Tipperne, der er kendt for blandt andet skestorken, der ankommer i flok, og Bork Havn med f.eks. surf, SUP og strand til gengæld et rigtig godt bud. Faktisk er mulighederne mange og kombinationerne endnu flere. Det bedste er snart, at man ikke behøvet at bakse med cykelkort, da alle ruter er så tydeligt markeret, at selv GPS’en kan blive i lommen.

Så har du lyst til at mærke vinden i ansigtet, er det f.eks. bare med at pumpe dækkene med vores effektive fodpumpe fra det om natten praktisk aflåste cykelcontainerhotel og hoppe i sadlen. Små ture til f.eks. stranden i Houstrup eller indkøb i Nr. Nebel eller Nymindegab er selvfølgelig også altid et hit, så cykelaktiv ferie her hos os på Lindvig kan virkelig varmt anbefales!

Info om

Cykelruter i vestjylland

Telefon:+45 40 32 52 83

Adresse:Vesterhavsvej 150, Lønne

Vi anbefaler

at besøge disse steder

På oplevelse i ægte madglæde

En Smag af Vestkysten

Fra gastronomi til hjemmegjorte smagsoplevelser. Her følges den gode smag og det begejstrede smil hånd i hånd.

Læs Mere

Oplev naturen fra

hesteryg

Omend du er en erfaren rytter eller nybegynder, så er der et bredt udvalg af forskellige rideoplevelser for alle i den storslåede og afvekslende natur ved Vesterhavet.

Læs Mere

Vestkysten er

Rig på kultur

Vestkysten har noget at byde på for enhver, fra kulinariske oplevelser i Verdensklasse til nogle af Danmarks bedste museer og forlystelser.

Læs Mere

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955 | Cookies | Privatlivspolitik