Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Filter efter

Oplev naturen på

Hesteryg

Oplev den smukke vestjyske natur og rid gennem landskabet på hesteryg. Det smukke rideterræn byder på både nåleskove, bøgeskove og fyrreskove. Du kan ride forbi den smukke og unikke egeskov i Kjærgård Plantage ved Filsø.

Drømmer du om at opleve den smukke vestjyske natur fra ryggen af en hest, men dine kundskaber ud i disciplinen hest måske kun lige rækker til at udpege en sådan, så er der godt nyt. For uanset om du har styr på stanghøjde, stigbøjler og hvornår dyret er striglet nok til en tur ud i det blå, der nok mest er grønt, er der indtil flere muligheder blot få kilometer fra din værelsesdør her på Lindvig.

Bevæger man sig ud i området, kan man ofte se små grupper af ryttere bevæge sig i roligt tempo ad de små stille skovveje og stier, samt inde i de smukke omkringliggende plantager. Der er mange markerede ruter, hvor de mere erfarne ryttere også selv kan bevæge sig rundt, og en tur forbi klitområder og gennem både nåle-, fyrre- og bøgeskov til lyden af hestehove i bevægelse skal nok få glæden til at boble i kroppen.

Bor du her på Lindvig Ferie, er der altså rig mulighed for en eventyrstur i sadlen.

Info om

Nymindegab Ridecenter

Telefon:+45 53292728

Adresse:Søndre Klintvej 10, 6830 Nørre Nebel

Besøg ridecenterets hjemmeside
Ridning ved vesterhavet

Vores anbefalinger

VED VESTKYSTEN

Nyd naturen

PÅ CYKEL

Udforsk de utalige muligheder for at opleve den utæmmede Vestjyske natur på cykel. Lindvig er direkte forbundet med Danmarks måske smukkeste cykelsti, cykelrute nr. 1.

Læs Mere

På oplevelse i ægte madglæde

En Smag af Vestkysten

Fra gastronomi til hjemmegjorte smagsoplevelser. Her følges den gode smag og det begejstrede smil hånd i hånd.

Læs Mere

Vestkysten er

RIG PÅ KULTUR

Vestkysten har noget at byde på for enhver, fra kulinariske oplevelser i Verdensklasse til nogle af Danmarks bedste museer og forlystelser.

Læs Mere

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955 | Cookies | Privatlivspolitik