Lindvig, Vesterhavsvej 150, Lønne. 6830 Nørre Nebel

(+45) 40 32 52 83

info@lindvigferie.dk

Skønne stunder hos

Lindvig adventure minigolf

Besøg en af Danmarks absolut største 18 hullers minigolfbaner. Med en beliggenhed midt i den vestjyske natur mellem Henne Strand og Hvide Sande.

Hos Lindvig Minigolf er der god plads til alle! Reglerne er forklaret på et skilt ved første bane, og ved samtlige baner er der vist både en børne-og voksenrute for boldens vej til hullet. Modsat minigolf, må man i adventuregolf gå på banerne, da det ellers kræver rekordlange ben at gennemføre. Hunde er velkommen, men skal dog gerne blive på stierne. Det fine kunstgræs, smukke stensætninger og de sjove, flotte baner sikrer udfordringer for folk i alle aldre.

Køller, bolde og scorekort udleveres/hentes efter betaling I vores fine blå kiosk. Større selskaber (+6 gæster) anbefales på travle dage at dele sig op i to hold, da det ellers let kan give kø. Prisen giver ret til et gennemspil pr. person.

Efter endt spil, er det (afhængig af sæson) muligt at nyde lidt koldt eller varmt fra vores kiosk ved borde-og bænkesættene. Medbragt mad og drikke må altid gerne nydes på området. Tak fordi I hjælper os med at holde det pænt og rent.

Udendørsskak, boule, hoppepude, boldbane legeplads og andre aktiviteter ved banerne kan frit benyttes af betalende gæster. Der er naturligvis også toiletfaciliteter.

Priser
Voksen: Dkk 75,-
Barn t.o.m. 12 år Dkk 50,-

Åbningstider
Pay & Play
10.00-21.00

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:

(+45) 40 32 52 83

Night or day?

Pay & play

Mulighed for at spille 24 timer i døgnet. Husk blot passende kontantbeløb, mobilepay eller kreditkort.

Efter ønske fra mange gæster, er det nu muligt at spille uanset tidspunkt. Det kræver blot, at der er naturligt lys nok, og at I har enten kontanter, kreditkort eller Mobilepay. Betaling og generel vejledning findes inde i den blå kiosk.

Lindvig Adventure Minigolf

Sjov og oplevelser for hele familien!

Jyllands største adventure minigolfbane

Flagene vejrer i vinden, græsset er grønt uanset årstid og de kuperede baner venter kun på dig og vennerne.

Vandet fører bolden ned mod første hul, og spillet er for alvor i gang. Kunstgræsset på de 18 baner er tydeligt markeret med numre, og mens møllens vinger roterer i roligt ferietempo, bevæger du dig rundt mellem de indbydende baner via velplejede flisebelagte stier.

Max. antal slag for at gennemføre banen er 126. Hvor mange skal du mon bruge?

Her finder du os

Lindvig
Vesterhavsvej 150, Lønne
6830 Nørre Nebel
Denmark

Lad os

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første der modtager tilbud, nyheder, etc.

Copyright © 2021 | Lindvig | CVR 31770955 | Cookies | Privatlivspolitik